About Me

Ik ben Kinga, geboren in 1981 te Warschau (Polen) en sinds mijn 8e woonachtig in Nederland. Echtgenote van Robin en moeder van Gabor (2019), 3 honden en een poes. Naast psychologie en persoonlijke ontwikkeling zijn schrijven, leren, fotograferen, muziek en het leven zelf mijn grote passies.


Door mijn persoonlijke ervaring met chronische klachten, familie perikelen en een stressvolle jeugd, wist ik al vroeg dat ik psycholoog wilde worden. Toen dat eenmaal gelukt was, bleek ik een belangrijk onderdeel van mezelf lange tijd onderdrukt te hebben: mijn intuïtie. Emotioneel zat ik op slot en van mijn zielenroerselen had ik al helemaal geen kaas gegeten. Totdat een heftige verlieservaring mijn wereld op z'n kop zette. En me dringend uitnodigde om eens goed naar mezelf te kijken. Mijn spirituele reis begon.

Ik stelde me open voor mezelf. Voor het leven. En de bewustwording en ontwaking die hiermee samen gingen, hebben me mijn meest waardevolle lessen opgeleverd.

Sindsdien is het leven op aarde voor mij het mooiste wat er is. Iedere dag ben ik dankbaar voor en nieuwsgierig naar wat ik nog allemaal mee mag maken. En zo'n levenshouding gun ik iedereen!

IMG20210909173759.jpg